In onze ruime winkel, van 350m2 vind je naast de nieuwste collectie fietsen en de professionele werkplaats uiteraard ook een groot aanbod aan accessoires en onderdelen.

Van fietstas tot onderkleding, van binnenband tot fietscomputer, kortom; teveel om op te noemen maar graag vertellen we je wat meer over een aantal onderdelen en accessoires die ons tot speciaalzaak maken.

 

MUC-OFF

Bij ons vind je de gehele lijn van hoogwaardige reinigings- en onderhoudsproducten voor elk onderdeel op elke fiets van Muc-Off. De ontwikkelaars van dit merk zijn geobsedeerd door het maken van de meest innovatieve producten om je fiets te reinigen en op vol vermogen te laten functioneren.

 

ZADELMETING

Door middel van onze digitale zitbotbreedte-meting kunnen we het juiste zadel voor je bepalen, zodat je zonder zadelpijn door het (fiets)leven gaat. Zowel voor de racefiets als de mountainbike maar natuurlijk ook voor je E-bike!

 

AIRLESS FIETSBANDEN

Het grote fietsbandenmerk Schwalbe heeft dé nieuwe massieve fietsband ontwikkeld. Wij zijn gecertificeerd om deze speciale banden te mogen monteren. Rijden met het Schwalbe Airless Systeem betekent 100% onderhoudsvrij fietsen: Nooit meer te lage bandenspanning en tot wel 10.000km geen lekke band! Hartstikke comfortabel én duurzaam!

Wij zijn te allen tijden bereid je te helpen, je wordt geholpen door mensen met een fietshart.


  • Airless-band