De elektrische fiets, of e-bike, is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Je ziet ze in alle vormen, kleuren en maten voorbij komen. Ook op het gebied van de electrische fiets gaan wij alleen voor kwaliteit: Gazelle, Trek en Specialized!

 

Gazelle: Gazelle biedt een breed assortiment e-bikes met trapondersteuning, je kiest eenvoudig de beste elektrische fiets voor jouw situatie. Niets is te gek voor jouw elektrische fiets van Gazelle. Boodschappen meenemen op de fiets, dagelijks naar je werk of ontspannen door heuvelachtig landschap. Met een duwtje in de rug kom je overal fluitend aan. Het assortiment van Gazelle biedt voor ieder wat wils. Van betrouwbaar dagelijks vervoermiddel tot sportieve partner

De collectie e-bikes van Gazelle vind je hier:

 -gazelle1   

 

Trek: Of je nu graag woon-werkverkeer per fiets wilt doen, genieten van een familie-uitje in de buurt, meer wilt gaan fietsen voor je conditie of gewoon plezier en vrijheid op twee wielen wilt hebben, er is altijd een geschikte elektrische stadsfiets voor jou. En je krijgt gratis extra snelheid, afstand en plezier bij elke rit.

 

De collectie e-bikes van Trek vind je hier:

treklogoridebikesprimaryblack

CALIFORNIAN-DESIGNED, SWISS-ENGINEERED

 

Een motor en accu van de plank halen zou gemakkelijk zijn, maar we sluiten nooit compromissen door alleen het "makkelijke" te doen. In plaats daarvan ontwikkelen we onze eigen technologie in het Zwitserse Cham en stemmen we de rit af in ons hoofdkantoor in Morgan Hill, Californië. We snijden ons eigen pad af om elektrische fietsen te leveren die rijden zoals jij dat gewend bent, maar dan sneller.

 

De sportieve e-bikes van Specialized kenmerken zich door een bijzondere vormgeving en een briljante techniek. Ze hebben comfortabele geometrieën, alle noodzakelijke functies voor stadsritten en exclusieve, geavanceerde technologie om u te helpen verder en sneller dan ooit tevoren te gaan. 

 

 

-specialized1


<< Fietsen
  • districtplus6lowstep2030697apr
  • districtplus6lowstep2030697bpr
  • 95022-35vado-50-st-cstblk-silr
  • 95022-38vado-50-whtmtn-blkrefl
  • blob
  • vado-sl
  • grenoblec8hmbblue2
  • ultimate-c8-hmb-connect-l57-ch