De elektrische fiets, of e-bike, is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Je ziet ze in alle vormen, kleuren en maten voorbij komen. Ook op het gebied van de electrische fiets gaan wij alleen voor kwaliteit: Gazelle, Cortina en Specialized!

 

Gazelle biedt een breed assortiment e-bikes met trapondersteuning, je kiest eenvoudig de beste elektrische fiets voor jouw situatie. Niets is te gek voor jouw elektrische fiets van Gazelle. Boodschappen meenemen op de fiets, dagelijks naar je werk of ontspannen door heuvelachtig landschap. Met een duwtje in de rug kom je overal fluitend aan. Het assortiment van Gazelle biedt voor ieder wat wils. Van betrouwbaar dagelijks vervoermiddel tot sportieve partner

 

Cortina e-bikes vallen op door hun looks en zien er zeer bijzonder en stijlvol uit. Je kunt kiezen uit e-bikes met een middenmotor en met een voorwielmotor.

 

-cortina1   -gazelle1   

CALIFORNIAN-DESIGNED, SWISS-ENGINEERED

 

Een motor en accu van de plank halen zou gemakkelijk zijn, maar we sluiten nooit compromissen door alleen het "makkelijke" te doen. In plaats daarvan ontwikkelen we onze eigen technologie in het Zwitserse Cham en stemmen we de rit af in ons hoofdkantoor in Morgan Hill, Californië. We snijden ons eigen pad af om elektrische fietsen te leveren die rijden zoals jij dat gewend bent, maar dan sneller.

 

De sportieve e-bikes van Specialized kenmerken zich door een bijzondere vormgeving en een briljante techniek. Ze hebben comfortabele geometrieën, alle noodzakelijke functies voor stadsritten en exclusieve, geavanceerde technologie om u te helpen verder en sneller dan ooit tevoren te gaan. 

 

 

-specialized1


<< Fietsen