Klamer Fietsen is gespecialiseerd in fietsen van topkwaliteit en daarom werken wij enkel de topmerken Specialized en Trek. 

 

SPECIALIZED: Wij zijn er van overtuigd dat dit merk fietsen (en accessoires) maakt welke de verlenging van uw lichaam zullen zijn tijdens elke fietstrip. Elk detail van deze fietsen wordt nauwkeurig getest alvorens het in productie gaat, zo is er geen ruimte voor fouten. Specialized gaat tot het uiterste om hun rijders tevreden te houden en wij gaan daar volledig in mee: THE RIDER IS THE BOSS!

 

Of je nu snel en efficiënt omhoog wilt vliegen, iedere downhill die je tegenkomt wilt temmen, of juist allebei; wij hebben onze mountainbikes zo ontworpen en ontwikkeld dat jij de best presterende machine krijgt. Van ultralichte hardtails tot ongelooflijke FSR full-suspension downhill machines, je vindt hier de ideale fiets voor jouw rijstijl.

 

De collectie Specialized mountainbikes vind je hier:

 -specialized

 

 

 

TREK: Bij Trek bikes laten we ons leiden door het avontuur en onze geschiedenis, putten we inspiratie uit de samenleving en genieten we van het rijden in de wijde wereld.
Werelds beste fietsen komen enkel van 's werelds beste fietsenfabrikant. Elke Trek wordt gebouwd om de kwaliteit van jouw rit te verbeteren, en elk model wordt ondersteund door onze traditie van prestaties, duurzaamheid en precisieproductie.

 

Trek is wereldleider op het gebied van mountainbiketechnologie. Niet zo gek dus dat onze mountainbikes de meest technologisch geavanceerde fietsen op de markt zijn. Bij ons zijn innovaties niet alleen voorbehouden aan de absolute topmodellen. Elk model zit boordevol onderdelen en details die elke rit, op welke trail ook, beter zullen maken.

 

De collectie Trek mountainbikes vind je hier:

treklogoridebikesprimaryblack


<< Fietsen
 • marlin82336969aalt5

  marlin82336969aalt5

 • procaliber972235114aalt6

  procaliber972235114aalt6

 • supercalibersl96-24-41670-a-po

  supercalibersl96-24-41670-a-po

 • supercalibersl97axs-24-41719-a

  supercalibersl97axs-24-41719-a